Gyöngykavics süllyed nagyon mit tegyek?
Sziasztok!
Kocsibejáró előtti részt kiszedtem 10-12cm mélyen. Betöltöttem MOSOTT GYÖNGYKAVICCSAL. Nem akartam ZÚZOTTAL, mert ez jobban tetszett, de ezek mivel nem sarkosak, eléggé mozognak, enyhén szólva ha megállok, majdnem elakadok.
Mit tegyek? Próbáljak sárga homokot mosatni közé, esőztető pisztollyal, úgy jobban tömörödne?
Köszönettel.
Lehet, hogy ez jobban tetszett, de ez sajnos nem alkalmas ilyen célra.
Ide zúzott kő kell, kellően poros, ha teherviselőnek akarod alkalmazni.
A bemosott homok sem fog segíteni, használd fel máshol dísznek a kertben.
Nem fog az életben sajnos megállni rendesen. Szedd fel, és tényleg próbáld máshol felhasználni.
Zúzott kőből(12-20-as, poros) 5-6 cm is elég egy személyautó alá. Én kamionnal tiprom ugyanezt a vastagságot, és nem süllyed. Mondjuk csak a vontatóval, de az is 7,5 tonna.
A homokkal csak egy sáros valamid lesz, de mindig mozogni fog.
Nem próbáltam még, de szerintem sok homokkal jó lehet. A homok magában is jó, a gyöngykavics ezen nem fog rontani.
Abban viszont egyetértek, hogy jobb lenne felszedni, elpasszolni, és az árán zúzott követ venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!