Tibi9116 kérdése:
Megtudnátok mondani, hogy ez milyen növény?
2014. nov. 24. 15:05
2/8 A kérdező kommentje:
nem beteg, hanem nemrég volt fogantatva. a nevét szeretném megtudni
2014. nov. 24. 15:39
3/8 anonim válasza:
Most gyökerezteted?
Nem látszik jól a levél alakja sajnos. Az öntözéssel óvatos legyél míg nincs rendes gyökere, mert addig amúgy sem tud felvenni vizet. Akkor szokták locsolni kezdeni ha megindulnak az új levelek.
4/8 anonim válasza:
a növényből nem látszik semmi ami alapján határozni lehetne.
5/8 A kérdező kommentje:
2014. nov. 25. 09:49
6/8 anonim válasza:
A foganás helyett használj dugványozás, eredés, gyökeresedés kifejezéseket.
A foganás az az ivaros szaporodásnál van...
Ennyiből sem tudom, hogy mi lehet, talán euphorbia?
Az alsó leveleket én leszedném dugványozásnál.
7/8 A kérdező kommentje:
rendben, nem vagyok botanikus, mikor melyik szót használom rá. köszönöm a válaszodat. mellesleg az avokádót lehet dugványozni? ahhoz hasonlit a növény, de a levelek vastagok mint a zamioculcas-nak. husosak
2014. nov. 25. 10:15
8/8 anonim válasza:
Igen, valami euphorbia lesz.
Nem tudom, mi baja lehet, hogy nem gyökeresedik, ez könnyen szokott. Lehet, hogy túlöntözöd, vagy tápozod, vagy sötéten van?
Kb. fele ekkora hajtásvéggel kellett volna próbálkozni, amin csak 3-4 levelet hagysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!