Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ottoni cserepes növényt hogy...

Ottoni cserepes növényt hogy lehet gyorsan, egyszerűen és nyomtalanul elpusztítani?

Figyelt kérdés
Anyám testvére nagyon utál és mindig keresztbe tesz nekem. Egy pár hónapig itt lakott családi gondok miatt, de a féltve őrzött viragait itt hagyta, de már azok is szúrják szemem, és valahogy ki akarok vele b***ni. Van valami itthon is megtalálható anyag ami 1-2 napon belül kivégzi őket, de nem jönnek rá hogy én voltam?
2014. nov. 22. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
sózd be a földjét, jó alaposan ;)
2014. nov. 22. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem érzem azt, hogy a mérgedet, vagy az anyud testvérével szembeni ellenérzetedet növények elpusztításában kellene kiélned. Ők növények, senki tulajdonai, még ha úgy is veszik az emberek. A növényi élet is élet, ők nem tehetnek arról, hogy anyud testvére a tulajdonaként kezeli őket. Szerintem ne rajtuk töltsd ki a haragod, hanem keress más módot, ha már ki akarsz tolni anyud testvérével.
2014. nov. 22. 21:31
 3/6 anonim válasza:
27%
Pisilj rá rendszeresen, attól nagyon hamar kirohad. Én ezt tettem muterom növényével egyszer
2014. nov. 22. 21:53
 4/6 anonim válasza:
94%
Add oda inkább valakinek és hazudd azt, hogy kirohadt. Felesleges pusztítani.
2014. nov. 23. 01:06
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Ajánlhatok egy pszichológust?
2014. nov. 23. 07:49
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Ne bántsd a növényeket! Akkor inkább tényleg add oda vkinek és mond azt h tönkrementek.
2014. nov. 23. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!