Mit gondoltok a műanyag kerítésoszlopokról?
Figyelt kérdés
Nekem elsőre szimpatikusak, hogy nem kell festeni, könnyen fúrható, nem rohad, meg nem is drága.
Viszont még nem láttam sehol ilyet.
Ilyenre gondolok: [link]
2014. nov. 6. 13:37
1/5 csabika1971 válasza:
Műanyagként csak egy esetben jó bármit is mondanak róla. Ha UV álló, mert különben évek alatt megrepedezik és szétmállik. Vagy ha szerencsés esetben nem, akkor marha ronda lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy van értelme, ha bírja a napsütést. Végül is a kpe csöveknek se nagyon van bajuk.
Van ahol 25 év garanciát írnak rá, amit belinkeltem mondjuk ott csak azt írják nem rohad.
2014. nov. 6. 14:39
3/5 csabika1971 válasza:
Nem biztos, csak így lenne jó.
Mert láttam olyan műanyag kerítés léceket, amik nem voltak UV állók, annyit is értek. Szemétre való volt az egész.
4/5 anonim válasza:
szerintem szépen ég...
Én nem használnám, max telken belül, ha sokkal olcsóbb.
5/5 A kérdező kommentje:
Miért a fa kerítésoszlopok csúnyábban égnek?
2014. nov. 10. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!