Most vettem egy 300 literes, fekete műanyag komposztáló edényfélét. Adjatok tanácsot, hogy hogyan kezeljem, mit tehetek bele?
Az sem tiszta előttem, hogy ha beáll a tél, amíg fagy van lehet-e beletenni odavalókat? Szerintem a teteje hóban-fagyban nem nyitható, mert lefagy. Egyáltalán megéri a sok-sok aprólékos munkát?
Az sem tiszta előttem, hogy ha beáll a tél, amíg fagy van lehet-e beletenni odavalókat? Szerintem a teteje hóban-fagyban nem nyitható, mert lefagy. Egyáltalán megéri a sok-sok aprólékos munkát?Kérem, hogy akinek már van ilyen buzdítson egy kicsit, mert megvettem és csak nézem, hogy MINEK IS adtam érte több ezer Forintot!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem okozott örömet
MERT:
a lányomék falujában az Önkormányzat EU-s támogatásból OSZTOGATOTT (amit én vettem, ahhoz hasonló) 300 literes komposztálókat. Ezen buzdultam fel én is, arra gondolva, hogy nem lehet hasznavehetetlen, ha a Hulladéklerakó és Hasznosító Társulás közreműködésével történik. Amiket Önök leírtak nekem, abból az derült ki, hogy hobbi szinten lehet vele valamit kezdeni, de FALUSI körülmények között, nincs rá szükség.
Megértettem, hogy a lekaszált fű "eltüntetésére" nem alkalmas, mert kicsi. Sőt az is megértettem, hogy nem trágya-gyüjtő.
Az fáj a legjobban, hogy elpocsékoltak MEGINT egy csomó pénzt, FELESLEGES DOLOGRA. Nem is szólva arról, hogy én is pofáraestem, jobb lett volna előbb kikérni az Önök véleményét. Most kerti-dísz lett/lesz belőle.
Kerti törpét ekkora piedesztálra állítani...............
Nem érdemelné meg!
Most meg vegyek törpikét?
Talán egy bohóc jobban kifejezné, hogy mennyire nevetséges volt ez az EU-s pénzkidobás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!