Elég-e a 3,5 Le. Rotációs kapa feketeföldre?
Figyelt kérdés
Találtam egy 3 éves,kikímélt, kedvező árú Honda motoros rotátort...de csak 3.5lóerős.(Szentkirályi alj+GCV 135-ös motor.
Elég-e egy szegedi kiskertbe,ami csak 350 m2..DE feketeföld?
2014. nov. 2. 17:55
1/4 A kérdező kommentje:
56 cm-s a munkaszélessége.
2014. nov. 2. 17:57
2/4 anonim válasza:
Az csak 2x2 kapatag, ennyit simán elvisz, a Szentkirályinak a súlya is megvan hozzá, hogy ne pattogjon.
Ha rátennél még két kapatagot, akkor már száraz földnél gond lehetne, de ilyen apró kertben elvagy a meglévő kapatagokkal.
3/4 anonim válasza:
briggs 3.5 LE-s rk 02-em van. Kitűnő, pont jó. 2X2 kapára elég, de én jobban bírom a briggset, mint a hondát!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben meghiúsult az üzlet...mielőtt megvettem,megnézettem egy szerelővel,mert nem indult. Mint kiderült,"belenyúlkált" a gazdája a karbiba.
Én azért a Hondát szeretném,mert sokkal könnyebb berántani,és nem vagyok sem fiatal,sem makk~egészséges.
Te miért a Briggs-t kedveled jobban?(persze az RK-2 amúgy is legenda)
2014. nov. 10. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!