Vadasz2001 kérdése:
Sajnos a bonsaimnak hullani kezdett egy kicsit a levele Miért? És mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 20:02
1/6 anonim válasza:
Ha már kibírta 40-50 évig, akkor elég gáz, hogy most lesz baja. Ha meg csak tescos kamubonszáj, akkor talán nem örül, hogy befűtöttétek alatta a radiátort.
2/6 anonim válasza:
Hát igen, leírhattad volna, hogy miről van szó, hogy tartod.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem az oázis kertészetbe vettem és még vagy csak 9-10 éves. Kis fekete pötyök lesznek a levelén és ledobja amikor kezd száradni a földje akkor locsolom és félárnyékos helyen van
2014. okt. 8. 11:49
4/6 anonim válasza:
Szabadban?
A foltos levelekről (meg egyáltalán, az egészről) jó lenne fotó. Valami netes tárhelyre feltöltve és ide linkelve.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ha van facebookod akor jelöj be Attila Vareha néven megtalász és én visszaigazolak és majd a cseten küldök képet.és egy pisztolyal vagyok a profilképen.ha ez neked megfelel.
2014. okt. 8. 16:47
6/6 anonim válasza:
a www.kepfeltoltes.hu -t használd, hogy más is láthassa. A .jpg végű "direkt linket" másold ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!