Ebben a sátorban át tudom teleltetni a pozsgásokat a lakás erkélyén?
A leírásban az szerepel, hogy átteleltetésre alkalmas, de nem tudom, hogy valóban működne-e, nagy mínuszokban... Kis erkélyünk van, második emeleti lakás. Bent nagyon meleg van télen, nem tudom mit tegyek a nyáron összegyűjtött pozsgásaimmal. Nincs pince, se alkalmas lépcsőház. Köszönöm a tanácsokat!
Köszönöm az ötletet! Valóban nagyon jól hangzik, de ebbe tuti nem menne bele a férjem, hogy 20 pozsgás miatt falat fúrjunk, vagy a nyílászárón lyukat csináljunk :(
Ráadásul úgy látom, hogy az állvány alján nincs fólia, csak ráhúzható a vázra. Jó, mondjuk ez megoldható, h alulra is tegyek fóliát. De .....
Egy nagy, fűtetlen fóliasátor kb 4 fokot csillapít az éjszakai hidegeken.
-10 helyett csak -6 fok van benne.
A linkelt kb semmit nem csillapít.
Rakd az ablakba a gazokat.
Hogy 4 fokkal legyen bent melegebb, ahhoz nagyon nagy fólia kell, szerintem akkora nem is létezik. Átlagos fólia 2 foknál többet nem tart, egy ekkora meg 1 fokot sem.
Nincs semmi spájz, pincerekesz, vagy valami, ahol hideg van, de nem fagy? Hát a rokonoknak?
Létezik.
A 4 fokot egy kb 45négyzetméter alapterületű fóliasátornál tapasztaltam.
Az pedig nem is olyan nagy.
Biztos nem volt túl hideg kint sem, vagy csak nem sokkal előtte hűlt le annyira a kinti hőmérséklet.
Amúgy kinti -2 el szokta vinni a benti palántákat.
Talajszinten mérve kint volt -19,5 bent -15,5.
(MIN-MAX hőmérővel mérve)
0 fok alatt hozza a 4 fokos csillapítást, fölötte nem mértem, mert nem érdekes.
Sok mérsékelten téltűrő növényem van ezért tudom pontosan a hőmérsékleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!