Tudnátok olyan pálmafajtákat mondani amit itthon ki tudnék ültetni a kertbe?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 10:29
1/5 anonim válasza:
feltétel, hogy ne fagyjon ki télen?
3/5 anonim válasza:
Nekem indiai kenderpálmám van pont ezért.Én úgy tudom az -20fokig bírja.Egyébként épp az eladásán gondolkodom....
4/5 anonim válasza:
Globális felmelegedés ide, vagy oda, ott még azért nem tartunk, hogy pálmafák alatt hűsöljünk.
5/5 anonim válasza:
Nekem kínai kenderpálma van, konténerben, de még nem vittem be soha télre, csak mikor kicsi volt, fal mellé raktam.
-20 azért már elvinné, -17-nél már károsodhatnak a levelek. Csak védett helyre érdemes kiültetni.
Budán több szabadban lévő 3-4 méteres példányt láttam már. A füvészkertit szokták fóliázni, de a budaiakat nem. Termést is hoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!