Paradicsom, paprika magot mikor ültethetem pohárba? Január közepén korai még? És mit javasoltok még? Mit lehet ilyenkor ültetni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 12:56
1/3 anonim válasza:
Gyerekkoromban olyan helyen éltem,ahol a hónapos retek termeléssel foglalkoztak sokan a háztájiban.
Ők télen veteményeztek így:
selyempapírra halenyvet cseppentettek a retek ültetési távolságának megfelelően, arra tették egyenként a retekmagot,aztán felcsavarták a papírt.tavasszal, veteményezéskor csak a földre kellett teríteni a már a télen papírra elvetett magot,vékony rétek föld vagy homok rá és kész a nagyüzemi veteményezés.ezt te is megteheted,mert nem mindent célszerű palántának nevelni, majd úgy kiültetni,pl a retek.
2/3 anonim válasza:
A paprika, paradicsom melegigényes növény. És érdemes palántát nevelni először.
Ha meleg helyen tudod tartani, akkor érdemes., most elültetni.
3/3 anonim válasza:
Annó sikerült? Esetleg azóta már vannak tapasztalatok? Én is szeretnék már most valamilyen palánta (akár virág) nevelésébe belefogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!