Kezdőoldal » Otthon » Kert » Rendeltetek már árukeresőről,...

Rendeltetek már árukeresőről, hogy a GLS hozta kia csomagot?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy függőágyat árukeresőről és kipipáltam azt,hogy a GLS hozza ki és utána fel ís hívtak mert nem jó emailt adtam meg és utána bediktáltam a helyeset és azóta sem küldtek visszaigazoló emailt és ez már 1 hete volt szóval nem tudom ,kihozzák egyátalán vagy nem?

#rendelés #függőágy.GLS #mikor hozzák ki?
2014. júl. 29. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan honnan rendelted? Az árukereső csak egy ár összehasonlító, azon van egy csomó webáruház, azt kellene megkérdezni amelyiknél leadtad végül a rendelést.

A gls az amit feladnak másnap viszi, ott egy hétig legfeljebb csak az áll amit valamiért nem vettek át.

2014. júl. 29. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Abból kiindulva, hogy a saját emailcímedet sem voltál képes hibátlanul bebillenytűzni, valószínűnek tartom, hogy mást is elnéztél. Esetleg nem utánvéttel kérted, és most a te átutalásodra várnak. A telefonod híváslistájából meg kellene nézni, hogy milyen számról hívtak, és fel kellene hívni őket, és egyeztetni újra.
2014. júl. 29. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves második!Mindenki hibázhat és elgépelheti véletlenűl azt amit beszeretne írni és utánvétellel kértem szóval nem várnak semmire csak arra,hogy összegyűljön annyi rendelés amiért érdemes beindítani a kocsit, már felhívtam és megkérdeztem. De azért köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 29. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Utánvétes fizetést választottál? Ha előre utaltál, akkor akár a szomszédnak is odaadják.

Szerintem is ahonnan rendelted, őket hívd fel, vagy küldj nekik emailt. Minden esetben kiállítanak egy számlát a megrendelő részére, szóval biztos tudnak a megrendelt áruról, hogy mikor indították a kiszállítást, vagy ha nem tudta a GLS kiszállítani, akkor visszament az áru. Én épp tegnap délelőtt rendeltem és ma reggel már itt is volt a GLS futár.

2014. júl. 29. 15:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi de már megoldódott,nem utánvételes
2014. júl. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!