Igaz az, hogy ha a növényhez beszélünk, szebb lesz?
Hát ezzel kapcsolatban már annyi mindent lehetett hallani, de szerintem nem bizonyitható. Úgy gondolom, hogy inkább a törődést hálálják meg a növények, nem a beszélgetést.
Viszont ha úgy állitom be a dolgokat, hogy te minden nap körbenézed őket, ha kell eltávolitasz egy levelet, letörlöd a port a levelekről, locsolod, ha kell tápoldatozod őket, és közben hangosan elmondod, hogy mit is csinálsz, akkor azt vehetjük beszélgetésnek, amitől gyönyörűek lesznek a növényeid.
Szerintem is igaz!
Van egysarkanyfam otthon.
Julius 2.ota Egyitpomban elek.
Az elso honap utan anyu mondta, hogy le vankonyulva barmit ad neki. Mondtam anyu kicsit szeretgesd hath jobb lesz.
De nem.
Aharmadik honap elejen, fogta es a semmitol egy meglehetosen nagy cserepbol fogtm magat es ugy ahogy volt kidolt.
3 honap utan voltam otthon latogatoba ket hetet.
Le volt konyulva teljesen mikor erkeztem.
Adtm neki en vizet, kicsit meg simogattam a leveleit es dumaltm neki.
Es naprol napra szebb lett.
3 hoapja megint nem vagyok otthon es anyu mondja, hogy el de leengedte a leveleit teljesen.
Cserelodnek neki meg minden, de nem emeli fel.
Nos ezzel kapcsolatban annyit tudok mondani.h a növények is élőlények érzik,ha valaki jót akar neki és azt is,ha valaki nem.
Ha egy ember egészséges növényt akar foglalkozzon sokat vele,beszélgessen vala.
Igaz.
Az Állítólag műsorban letesztelték zenére is a növények növekedését. A kemény rock hatott a növekedésre legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!