Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan ültessem el a kisfenyőt?

Hogyan ültessem el a kisfenyőt?

Figyelt kérdés
Ma találtam egy kb 2-3 centis kis fenyőt,gyökérrel együtt sikerült kihúzni,egy napig áztattam vízben. Mit kell vele csinálni?

2014. júl. 11. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ásol egy kis gödröt,beleteszed,betemeted,és jó megöntözöd,hogy beiszapolódjon a gyökere.A továbbiakban nm hagyod hogy kiszáradjon .
2014. júl. 11. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 12. 07:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha vízben áztattad, akkor már lehet, hogy semmit nem kell csinálni. A lucfenyő nem nagyon bírja a vízborítást. 1 nap még határeset.
2014. júl. 12. 08:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor már lehet,h tönkre is tettem? Elültettem cserépbe,mivel még csak 2-3 centis. Milyen gyakran locsoljam?
2014. júl. 12. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Amilyen gyakran kiszárad a földje.

Ne legyen állandóan saras, mert akkor kirothad, a föld teteje nyugodtan lehet teljesen száraz, csak lentebb kell kicsit nedvesnek lenni.

És persze, szabadban tartsd, egy darabig félárnyékban, később mehet napra, ha hajtani kezd.

2014. júl. 12. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondold meg hova ülteted. A fenyő jól állja a hűvös, nedves részeket, de tönkremegy az egész nap tűző napon. Azért télen ne legyen kitéve a fagyos szélnek sem ha lehet. És ne ablak elé ha később ki akarsz látni. Bár még picike, nem biztos hogy túléli, azért sok sikert hozzá!
2014. júl. 14. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. júl. 15. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!