Érdemes kávézaccal foglalkozni?
napi 10kg zacc havonta 300 kg, szóval elég nagy mennyiségre tudnék szert tenni. De nem tudom megéri-e ez nekem, tudnék-e ebből napi rutint csinálni, hogy beugrom érte minden nap az ismerőshöz, aztán haza beborítom valami ládába. Megérné a fáradtságot, vagy találnék ennyi energiával ennél erősebb anyagot?
Például hozzájutok lótrágyához ingyen, például. Lehet, hogy inkább azt kéne hazahordani.
Köszi, olvastam ilyeneket de itt nincs egyértelműen leírva, hogy megéri-e hazaszállítani.
Ennyi erővel lehet érdemesebb lenne egy alomszéket (komposzt wc-t) használnunk a családban és 1-2 év múlva kiváló föld lenne belőle, cserébe nem kell sehova se hordani semmit.
Azt neked kell tudni, hogy megéri-e?
Ha tudsz lószart szerezni az jobb, mert hamarabb felhasználható.
De ha vannak savas talajt kedvelő növénykülönlegességeid, akkor megéri, de akkor sem ész nélkül, korlátlanul.
A tojáshéj a mi környékünkön (Dél-Pest) nem sokat javítana a talajon, mert itt meszes, illetve semleges a talaj, és nem kötött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!