Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lesz valami abból a paprika...

Lesz valami abból a paprika palántából, amit most ültettem ki?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tudod locsolni, akkor lesz!
2014. júl. 1. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
lesz
2014. júl. 1. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne?
2014. júl. 1. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze!

Most egy kicsit dédelgetni kellene. Egy kis indító műtrágya vagy valódi trágya a töve köré. Minden nap bőségesen meg kellene öntözni. Ha széljárta területen van, egy szál ágat (karót) szúrni mellé. Egy-két hét alatt magára talál. Aztán az első egy-két szem termést nem szabad hagyni, hogy nagyra nőjön. Ha ezeket az első egy-két szem paprikákat időben leszeded, akkor bőséges virágzásba kezd, és meghálálja a locsolást...

2014. júl. 2. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves utolsó nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
2014. júl. 3. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Minden évben kísértem néhány ezer forint értékű palántával a szerencsét, mert a fagyok után hamar palántázok, és ha bejön, már májusban saját paprikát, paradicsomot eszik a család.

[Ha lefagynak, buktam 1500 forintot, ami nem kis pénz, de azért a családi költségvetést valljuk be, nem viszi csődbe. És hát még egyszer meg kell ismételni a palántázást.]

Az idén azonban teljes fű-felújítás volt, és emiatt csak jelentős késéssel tudtam megkezdeni a palántázást. Én a leírt trükköket vetettem be és szépen fejlődnek, már az első szemek leszedésén is túl vagyok, most bokrosodik és sok kis paprika növekedik rajta.

2014. júl. 4. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
én vettem 4 hete már szépen piroslik a paradicsom
2014. júl. 4. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!