Kezdőoldal » Otthon » Kert » Krumpli feltöltését hogy a...

Krumpli feltöltését hogy a legjobb csinálni?

Figyelt kérdés
idén először ültettünk krumplit de még nem töltöttük fel praktikákat szeretnék kérni hogy hogyan csináljuk jól hogy sok legyen. kinek mi vált be?

2014. jún. 15. 13:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Széles kapával, több oldalról kb 25-30 cm magasan. Eső után nem árt megismételni, mert lemosódik, főleg homokos talajon, ahol viszont a krumplinak jobbak a növekedési esélyei mint agyagban. Én feltöltés előtt még rendesen be is szoktam locsolni. Annak ugyanis sok értelme nincs ha száraz port teszel rá. Utána inkább az árkokat öntözöm ahonnan a földet kikapáltam. Vannak fajták, amik 1 méteresre is felnőnek, azokat mégmagasabbra kell töltögetni, mert a szél is kitörheti a szárakat, nem csak a gumók fejlődnek gyengén.
2014. jún. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!