Mitől keserű az uborka?
Figyelt kérdés
Tegnap levettük az elsőt de nemlehett megenni mert annyira keserű volt.2014. jún. 14. 11:47
1/8 anonim válasza:
Az uborka két legvégét le szoktuk vágni, ott van valami olyan anyag benne, ami keserü, amitől az egész keserűvé válik, ha nem vágod le!
Mindegy, hogy salátának, kovászos vagy télire ecetes/csemege uborkának akarod-e, a két végét le kell vágni!
2/8 A kérdező kommentje:
Az egész keserű volt ahogyan levettuk.
2014. jún. 14. 11:57
3/8 Hardcoreman válasza:
A keserű uborka a sok napsütéstől lehet keserű, és szerintem nem lenne szabad megenni. Gondolom a kémiai változások során keseredik meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ettuk meg.Kitudja vmitol..
2014. jún. 14. 12:05
5/8 anonim válasza:
2 dolog befolyásolja:
-erős napsütés, kevés locsolással párosulva (nem száradhat ki a földje)
-összefajzás más tökfélével
Van direkte keseredésmentes fajta, ami ezekre rezisztens. Elsősorban kovászolni jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Ontozve van rendesen a napsutes igen az lehet de kitudja.Van mellette futo bab.
2014. jún. 14. 13:06
7/8 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy ez leginkább a fajtájától van.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor nemtudom minek van az fajta de kikopesre nemkell vele foglalkozni.
2014. jún. 14. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!