Rengeteg a csiga. Indiai futókacsát szeretnék, de mi lesz vele télen? Külföldön lehet kölcsönözni. Itthon is van ilyen lehetőség?
Ilyen állat nincs is, hogy indiai futókacsa.
Micsoda hülye név.
Téli indiai futókacsa.
Na ilyen viszont már tuti nincs.
Sziasztok ! Mindenkinek maximálisan tudom ajánlani az Indiai futókacsa tartását , nagyon hasznos és valóban felkutatja és megeszi a meztelen csigákat és sok más kártevőt , hernyókat , vakond tücsköt stb.. , még az eldugott helyeken is .
A kertben nem tesz jelentős kárt , (friss saláta közelébe azért ne engedjük ), fontos hogy ne 20 kacsát tartsunk 200-négyzetméteren hanem mondjuk 1-2 és kapjanak enni is ne csak azt amit találnak. Tapasztalatom szerint a tojó többet kutat eleség után mint a gácsér , de ez megszokott az (állat)világban hogy a hímek "lustábbak" .
Nekem volt futókacsán, több százat keltettem.
Csak a fákban nem tesz kárt, de amit nem rág meg azt letiporja.
A vadkacsa, törpe, házi és , némakacsa ugyanúgy megeszik a csigát, csak meg kell nekik mutatni.
De a tyúkok is megtaníthatók csigaevésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!