Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ezeknek a kínai fűkaszáknak...

Ezeknek a kínai fűkaszáknak típusbetegsége a karbi?

Figyelt kérdés
Már az 5. karbit vettem hozzá. Megveszem, felrakom, lenyírom vele a telket max. 2-szer. Mikor megint használnám nem akar együttműködni. Az alapjárat jó, de mikor gázt adok neki fullad. Csavarokat már végigpróbálgattam, az új karbihoz kapott új szűrőt is hátha... de nem. Szerintem olyan remek minőségű karbikat lehet venni hogy a membrán elkeményedik, vagy bármi tanácsot meghallgatok hátha járt már így valaki.
2014. jún. 8. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Na ,akkor most kezdjél el számolni.Mennyit idegeskedtél,és mennyit költöttél rá.Ebből már vehettél volna egy sokkal jobbat is .Az enyémnek csak a hajtókara szakadt ketté,így vettem a egy normálisat.A károm ugyan 40000 volt,.mert a gép még csak a 2. évében járt.
2014. jún. 8. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáltad már szerelőhöz vinni?

Nem állítom, hogy a kínai fűkaszák örökké tartanak, de 2-3 évet még a gagyibb karburátor is ki szokott bírni, ha nincs agyonhasználva. Hogy 1 kinyiffan, az oké, de hogy egymás után 5...

2014. jún. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!