Vajdasági gazdák. Van itt ilyen?
Figyelt kérdés
Ti milyen alternatív növényeket termeltek?Olajtök,cirok,bármi ami kis területen nyereséges lehet.Legjobban azok érdekelnek,amiknek van komoly felvásárlója.2014. jún. 7. 10:58
1/4 A kérdező kommentje:
bármilyen ötlet jól jön.
2014. jún. 7. 14:00
2/4 anonim válasza:
Par eve az ismeroseim dohanyt termeltek, nem tudom mostanaban el lehet e adni. Szerintem ami kis teruleten nyereseges lehet, az a konyhakert - mert azt el tudod adni piacon, az embereknek enniuk megiscsak kell... Mas dolog nem hiszem, hogy hosszutavon kifizetodo, mert teljesen tonkre van menve az orszag. A termelokrol csak huzzak a bort, ameddig csak lehet. Rengeteg ismerosommel megesett, hogy atadtak a termest, es vegul nem fizettek ki oket, hiaba a szerzodes, hiaba minden. Gyumolcs, zoldsegfele, esetleg krizantem osszel mindenszentekre...
3/4 anonim válasza:
Ja es meg esetleg gomba, vagy van a hej nelkuli tokmagos tok - fogalmam sincs mi a neve - azt is lehet termelni, a magnak eleg jo ara van. Szoja, de ahhoz nagyobb terulet kell. Komoly felvasarloja szerintem semminek sincs Vajdasagban, de lehet hogy tevedek, es valaki tud hasznosabb tanaccsal szolgalni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2014. jún. 19. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!