Gyomirtóhoz keverni kell valamilyen vegyszert, hogy tapadjon a növényre?
Figyelt kérdés
Ma ahol vettem a gyomirtót ,azt mondta az eladó,tegyek a permetezőbe kevés mosogatószert,hogy ne peregjen le a gyomirtó a növényről.Valaki szokta így csinálni?2014. jún. 4. 20:10
1/5 anonim válasza:
Én cukrot szoktam feloldani vízben és azt hozzáadni, az jó tapadószer:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, légyszi még azt áruld el 10 vízhez mennyi cukrot teszel?
2014. jún. 4. 21:01
3/5 anonim válasza:
Én Nonitot szoktam hozzá tenni, amit a növényvédőszerekhez is, abból valami 4 Ft egy ml, nem nagy összeg.
Némelyik fajta gyomirtóban meg eleve van tapadásfokozó.
4/5 A kérdező kommentje:
Szomszédtól kaptam Nonitot,köszönöm a segítséget.Esetleg azt valaki eltudná intézni,hogy ne essen az eső?:)
2014. jún. 5. 07:10
5/5 anonim válasza:
Ha 1 napig nem esik, onnantól a növénynek már harangoztak. Akkor már felszívódott a hatóanyag csak még pár napig nincs látszatja - amíg a gyökereket el nem éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!