Pókok, legyek ellen van valamilyen permetszer, amit a ház falára, eresz alá, ablak köré lehet permetezni, és nem hagy nyomot a falon?
Az istállókat rendesen karban kell tartani (tárgya kihordása, rendszeres tisztítás nagynyomású slaggal, állatok rendes orvosi ellátása szükség szerint), és akkor nincs túl sok légy.
A pókok ellen senki nem védekezik, mert azok a barátaid, megeszik a legyeket, egyéb "fölösleges" rovarokat. Évente 1-2-szer leszeded a pókhálókat, de annyi.
Egyébként az istálló kapuját kellően messze kell rakni a ház ajtajától, és lehet kapni legyekre ható flakonos sprét.
Sajna csodaszer nincs.
Köszönöm a választ.
Igazából nekem nem az állattartásnál kellene a pók és légyírtás, csak ez jutott eszembe, mint nagy légy-póktermelő
hely. Nekem nádtető és környékére kellene, főleg pókok ellen.(Jó, tudom, ahol pók van, ott más repülő rovar is akad bőven.Na, ez ellen is: darázs)
Legyek ellen vannak felkenhető csalétkek, pl. most ezt találtam, ami kis kiszerelés:
Régebben voltak jobb szerek, mikor még nekünk is sok állatunk volt, de ezeket már betiltotta az unió.
Darázs ellen meg csapdával tudsz védekezni.
Köszönöm.
Nem emlékszel véletlenül, mik azok amiket betiltott az unio?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!