Ki kell égetni az új flekkensütő tárcsát az első használatba vétel előtt, vagy pedig elég csak elmosni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 17:32
1/8 anonim válasza:
egyéni elbírálás alapján.
ha van rajta mit leégetni akkor le kell, egyébként attól kéne megkérdezned, akitől vetted.
3/8 anonim válasza:
Miénk le van csiszolva fényesre, (a csiszolás lényeges) én lemosom fertőtlenítő oldattal, (domestos) mivel rozsdásodásra hajlamos, lekenem egyszerű szalonnával, használatig.
4/8 anonim válasza:
Ugyan minek olyan sterilre erőltetni?
Hideg felületre teszed a húst? Ha forróra, azon milyen kórokozó érzi jól magát?
Ha valaki nagyon gyakran használja akkor giccsesítse kedvére.
Évente kétszer elővenni, elég "kiégetni". Feketén tökéletes.
5/8 anonim válasza:
Még mindig ezen rugózol?
Égesd ki!
Ha meg nem akarod, akkor minek kérdezed?
6/8 A kérdező kommentje:
Ez miért fáj neked?
2014. máj. 21. 18:52
8/8 anonim válasza:
Azért érdemes inkább, mert a gyártás során is rákerülhetett valami ásványi olaj, meg direkt is tehettek rá valamit, hogy jobban bírja a tárolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!