A salátát muszáj kiegyelni?
Figyelt kérdés
Fejes salátát vetettem egy sorban, van ahol sűrűbben nőnek. Nyusziknak lenne, tehát nem baj ha nem fejesedik be, inkább folyamatosan szedném. Valahol olvastam, hogy ha nem egyelem ki, akkor tépősalátaként fog funkcionálni,ez igaz? Vagy mindenképpen kiegyeljem? Ha igen, akkor milyen távolságra (nem muszáj hogy nagy fejjé legyenek, ha mindenképpen befejesedik)?2014. ápr. 5. 10:24
1/4 anonim válasza:
én beszórtam a magokat egy kupacba és onnan szedegettem ki később annyit amennyi kellett és ültettem szét... a kupacba amik maradtak hát tényleg olyan tépősalik lettek :) kb 15 centinként már jó
2/4 anonim válasza:
Ha egyébként is főleg nyusziknak akarod, akkor ritkítsd úgy, hogy amit ritkítás címén kiszedel, azt már eleve adod oda nekik enni, a többinek pedig marad a nagyobb hely, nagyobbra nőni.
3/4 anonim válasza:
Mennél ritkább annál szebb tépősaláta lesz belőle .Ha sűrű, nem fog befejesedni .
4/4 titak válasza:
Nyulaknak salátát ??????????????? Brrrrr.... - hasmenés, felfúvódás, halál.
Mesekönyvben láttad ?? FELEJTSD EL, a sárgarépával együtt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!