Dracéna törzsdugványa gyökeredzés után elültetve mikor hoz oldalhajtást, kb mennyi idő?
Figyelt kérdés
Már gyökeredzett mikor a törzs egy darabját elültettem, kb egy hónapja volt. Elrontottam valamit?#dracénea
2014. febr. 27. 22:11
1/1 anonim válasza:
Üdv! Sok mindentől függ..hol tartod? mivel locsolod? stb...próbáld félfényes, fényes helyen tartani, tavasztól (tartósan 15 fok fölött) fedett, HUZATMENTES teraszon is lehet (enyém ott van). Esővízzel vagy mentes ásványvízzel öntözni és akkor szépen hoz majd hajtást. Nekem volt olyan törzsem amit teljesen levágtam 1,5m magas és egy évig kopaszon állt a "kóró",ritkán, de öntöztem, egyszercsak megindult és 4 irányú lombja lett. Sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!