Tescoban kapható benzinmotoros háti permetezőket megéri megvenni?
Relatív,hogy kinek mi éri meg...
Az viszont minden esetben igaz (ártól függetlenül),hogy egyik gyártó sem a termék gyenge jellemzőit fogja hirdetni.Persze válogatni lehet a pénztárca tartalmának függvényében a bóvlitól a csúcsminőségig.
A gondolatot azzal zárnám,hogy személy szerint nekem egyik se éri meg,mert nincs amit permetezzek :) Viszont minden egyéb termékre ugyanúgy érvényesek az említett szempontok.
Ezek kiskertbe jók, de a rendszeres, huzamosabb használatot nem bírják.
Az is egy stratégia mondjuk, hogy veszel egyet, aztán ha 3 év múlva elromlik, kihajítod, és veszel egy másikat.
Én csak azért vettem mégis vagy tíz éve - hasonló területere - egy Oleo-Mac gépet, mert az sokkal jobban dolgozik, és nem kell félbehagyni a munkát állandóan a hibák miatt.
Én kertészként dolgozom, nekem ez vált be ár-érték arányában:
Hetente kb.6-8 alkalommal használom,eddig még nem volt vele probléma, három éve használom.
Jó minőségű keverék üzemanyagot használok, ezzel nem érdemes spórolni.Annyi van vele, hogy tavasszal nehezebben indult, de ezt megelőzendően 2 hetente beindítom télen is, hadd járjon egy kicsit a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!