Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tescoban kapható benzinmotoros...

Tescoban kapható benzinmotoros háti permetezőket megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Ezek a gépek szinte mind ugyanúgy néznek ki, csak esetleg a típus számuk más. 25- 30.000 Ft-ba kerülnek.Jók lehetnek ezek, ha nem csak kiskertben akarom használni, hanem legalább fél holdas területen? A Stihl, Solo márkájú gépek mind 100 ezer fölött kezdődnek.
2014. febr. 7. 12:42
 1/6 anonim válasza:
80%

Relatív,hogy kinek mi éri meg...

Az viszont minden esetben igaz (ártól függetlenül),hogy egyik gyártó sem a termék gyenge jellemzőit fogja hirdetni.Persze válogatni lehet a pénztárca tartalmának függvényében a bóvlitól a csúcsminőségig.

A gondolatot azzal zárnám,hogy személy szerint nekem egyik se éri meg,mert nincs amit permetezzek :) Viszont minden egyéb termékre ugyanúgy érvényesek az említett szempontok.

2014. febr. 7. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
A Tesco - s gépekkel az a probléma , hogy nem biztos , hogy van hozzá Magyarországon pótalkatrész.
2014. febr. 7. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Kifoghatsz jót de rosszat is. És ha nincs alkatrész akkor kidobtál 30-at. Másik hogy egy haverom vett és két év múlva olyan rozsdás volt mint ha 30-éves lenne. Én cifarellit vettem vagy 13-15 éve 80-ezerért. 1 gyertyát vettem bele ez idő alatt.És a teljesítménye duplája a tescósénak. Nem mindegy hogy fel visz e a fa tetejére vagy nem mert ha nem akkor nincs is értelme.
2014. febr. 7. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek kiskertbe jók, de a rendszeres, huzamosabb használatot nem bírják.

Az is egy stratégia mondjuk, hogy veszel egyet, aztán ha 3 év múlva elromlik, kihajítod, és veszel egy másikat.

Én csak azért vettem mégis vagy tíz éve - hasonló területere - egy Oleo-Mac gépet, mert az sokkal jobban dolgozik, és nem kell félbehagyni a munkát állandóan a hibák miatt.

2014. febr. 7. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát bizony muszáj pénzt ölni bele, másképpen nem megy. Ezek az egyszerű 25-30 ezres gépek csak fej magasságig jók,magas nővésű fákat nem lehet velük permetezni. Arról nem is szólva, hogy nagyobb területen hányszor kell majd újra tölteni őket. Amit talán érdemes utána járni, az Agrimotor.
2014. febr. 7. 20:17
 6/6 Tibcsi70 válasza:

Én kertészként dolgozom, nekem ez vált be ár-érték arányában:

[link]

Hetente kb.6-8 alkalommal használom,eddig még nem volt vele probléma, három éve használom.

Jó minőségű keverék üzemanyagot használok, ezzel nem érdemes spórolni.Annyi van vele, hogy tavasszal nehezebben indult, de ezt megelőzendően 2 hetente beindítom télen is, hadd járjon egy kicsit a gép.

2014. febr. 8. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!