Benzinmotoros fűnyíró miért füstöl mint állat?
4 ütemű benzinmotoros fűnyírónk, van, kb. 4 éves. Levegőszűrő tiszta, benzin friss, olaj szint jó!
kb. 30 másodperc üzemeltetés után elkezd füstölni kékes színnel ebből gondolom olajat éget. körülbelül másfél perc használat után már olyan töményen nyomja a füstöt hogy nem merek vele nyirni...Mi lehet az oka ?
Újra kell gyűrűzni és megnézni a furatot hogy esetleg nem e kell szabályozni.
Egyébként nem márkafüggő az MTD egy tökéletes gép attól sokkal kakibb márkásnak tituált gépek vannak!
3 as,nekem nem kell bemutatni az MTD márkát.Teljesen mindegy milyen termékük van,az egyforma sz*r .
A 790 es damilos fűnyirómon még kopás jelei sem voltak,már a 2 év elején megadta magát.Egy karbantartás alkalmával,
csak úgy alapjáraton szétszakad a hajtókar .Mivel ez csak hobby gép,garancia sem érvényes rá .A szakmám miatt,nem keveset értek a kisgépekhez is ,nagyon bosszatott kidobtam
40000 ft ot.
A tologatós fűnyírómon briggs motor van.1985 ös kiadás .
10 évig a kapáló gépen volt.Azóta a 3.fűnyiró adapteren.
Nem fűstöl ,nem kormol,nem zabálja az olajat .Az árok part
sem gond neki.Egy pöccre indul ,pedig ezeken nincs szivató .A hengerfej alól már 2 x távolitottam el a koxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!