A kertünkben a fekete diófa alatt terítve van erdei mogyoróhéjjal. Néhány makk is akad közte. Milyen állat lehet a "tettes"?
Sosem láttam még őt. Madár vagy mókus? És miért hozza oda megenni? Vagy ott is lakik?
Lehet összefüggés azzal, hogy valamilyen állat elvitte a kutyám szárazkajával töltött fényes, króm kutyatálját?
madár vagy mókus vagy pele.
a kutyatálat lehet szarka vihette el.
egy szabadnapodon figyeld meg a fát, milyen mozgás van ott
Harkály van a fán, az tuti, mást még nem láttam.
A kutyatál éjszaka tűnt el, bár lehet, hogy a holdfény megcsillant rajta. Érdekes, hogy a kutyatál tartalma a helyétől kb. 20 méterre, a kapu alatt volt kiöntve (ott bújhatott ki az állat).
Tudom. Ugyan nem nehéz (bár kajával együtt van vagy 20 dkg), de nincs fogása, azért nehéz csőrben vinni.
További kaja-nyomokat találtam , ezúttal kb. 40 méterre a kutyatál eredeti helyétől.
Ember nem lehetett, zárva volt a kapu, lakattal. Na meg vannak ott más, értékesebb dolgok is egy kutyatálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!