Milyen metszőolló válasszak?
Figyelt kérdés
Milyen metszőollót válasszak egy általános, normál felhasználásra. A Fiskarokat nézegettem, de annyi féle-fajta van. Van olyan, hogy forgónyelű, nem forgónyelű, ezek mit jelentenek???2009. dec. 3. 14:16
1/5 anonim válasza:
nekünk sima baumaxban + praktikerben kapható erőáttételes kb. 1 méteres, egyenes pengéjű van, semmi baj vele. A faágat is átvágja, ha kell.
olló alakú, a pengéhez képest döntött nyelű metszőollót ne vegyél! az első vágás után elhajlott, pedig csak sövény volt :D
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, tehát egyenes vágófelületűt.
Nem ágvágót szeretnék, hanem metszőollót. Ágvágónk van külön. A forgónyelűhöz hozzá tudsz szólni? :-)
2009. dec. 3. 15:09
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi azért. Találtam olyan ajánlatot, ami párban volt, egy rávágó, meg egy mellévágó. Így ki tudjuk próbálni, hogy melyik, mire jó:-))
2009. dec. 4. 18:48
5/5 anonim válasza:
Nekem gardena metszőollóm van és nagyon szeretem.Már az előző ollóm is ilyen volt,csak az elveszett.Ami nekem beválik annál maradok.Kényelmes a markolata,éles a pengélye(évi 1-2 élezés elég,pedig sokat használom)élmény vele dolgozni:)
Ráadásul az ára is elfogadható 2200forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!