Lehet ennek valami következménye?
Figyelt kérdés
A kertünkben van egy lefedett trambulin,amire felgyülemlik az eső víz,és mikor már nagyon televolt,meg húzta lefele a hártyát,ezért leöntottem rólla,és kerités alatt átment a szomszédba. Nem igazán vettem mit beszél de azt kivettem hogy polgár mesteri hivatal. Mondtuk nekihogy eső víz,erre ő hogy az a mi vizüng és csináljunk vele valamit. Hát ember,most nem öntöm később megy át mert leszakad a trambulin,vagy ha nincs is ott trambulin akkor akkor megy át mikor esik.2014. jan. 11. 14:05
1/1 anonim válasza:
Mi lenne ennek .Az ilyen semmit mondó dolgok csak felbosszantják a hivatalt is .Majd azt mondják,többet ne öntse oda,mérje a dolgot a szomszéd eszéhez.Nekik meg hivatalból kellett mondani valamit,hogy az ügy lezáródjon .Persze ha a dolog egyátalán eljut addig .A panaszt írásban kell benyújtani,ha jól tudom 2000 ft befizetése mellett . Már semmi sem intéződik ingyen.Más lenne a helyzet ,ha közterületről folyna víz hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!