Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ageni szilva csemetét hol...

Ageni szilva csemetét hol kaphatok?

Figyelt kérdés

Hol kaphatok Ageni szilva csemetét,lehetőleg Békés megyében?

De CSongrád megye és webáruház is szóba jöhet.

2013. nov. 8. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem érkezik konkrét válasz, akkor írd be a keresőbe, hogy "faiskola békés megye", és hívogasd fel őket.

Úgy tudom, az Ageni vírusérzékeny, ha van felétek sharka, akkor nem ajánlott.

2013. nov. 9. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Mielőtt feltettem volna a kérdésemet az oldalon természetesen már tájékozódtam a neten. Végig böngésztem az összes Békés, Csongrád és Pest megyei kertészet és faiskola honlapját, eredménytelenül. Ezért kérdeztem, de köszi a tippet, már túl vagyok rajta. :) Egyébként ez állítólag egy olyan nagyszerű fajta, hogy kivonták a forgalomból. DE apukám talált egyet! Békéscsabán.
2013. nov. 10. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, betegségérzékenysége miatt nem szaporítják.

Én is idén oltottam egyet magamnak, hátha mégsem olyan érzékeny, mint ahogy állítják. Pénzt azért nem költöttem volna rá, de így ingyen megér egy próbát.

2013. nov. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!