Eniko1107 kérdése:
Vettem a szobámba egy zöld növény mixet, megkérdeztem a pénztáros csajt, hogy hogyan kell locsolni, de nem tudta. Nincs ötletetek?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran és akkor mennyit? Alulról vagy felülről? Kb 3 hete vettem, ma láttam, hogy van rajta 2 olyan levél, ami sárga illetve a vége elvan száradva, miért van ez? Nem értek a növényekhez2013. okt. 30. 15:53
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen növény. Ha pozsgás ("kövirózsa") akkor elvan 2 hetente 1x meglocsolva felülről. Ha más, akkor 3-7 naponta, de tálca nem árt alá, mert átfolyhat a víz rajta.
2/7 anonim válasza:
Tudni kellene a növény nevét, van amelyiknek elég heti 1 locsolás, de ha meleg és száraz a szoba, akkor hetente kétszer is kell, van amelyiket felülről is lehet locsolni, de van amelyiket csak alulról. Legtöbb növény nem szereti ha túl locsolják, akkor is elszáradhat a levele. Ha nem tudod a nevét, akkor csinálj róla képet és fórumokon megmondják.
4/7 anonim válasza:
A pénztáros nem kertész,ő a pénztárgéphez és a pénz kezeléséhez ért.Talán egy bolti eladót kellett volna megkérdezned,de gyanitom ő sem tudta volna .
5/7 anonim válasza:
Kép nélkül ezt így megmondani kb lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!