A virágföldet kiássák a talajból vagy készítik?
van amit kitermelnek
de a többség tőzeg, komposzt (és kitermelt föld) keveréke.
A második válaszolóval értek egyet. Az olcsó vagy sáros feketetőzeg, vagy komposzt-iszap keverék, ami ugye aggályos, mert szennyvizet komposztálni és abba ültetni, elég sok minden benne leht amit én nem akarok látni a kertbe.
Egy általános földet fehér tőzegből (Sphagnum moha tőzeg-ami nagyon rostos és laza) síkláp tőzegből (ez a fekete tőzeg) készítenek, plusz van benne néhány százalék biohumusz, komposztált marhatrágya, agyag, műtrágya keverék.
Nézd meg a zsák hátulját, miből készítik.
Kb ilyesminek kellene kinézni a földnek, mait veszel:
Ha ilyen, akkor jót vettél. Ha fekete trutyi, akkor olyat ne vegyél többet, nincs benne semmi tápanyag!
Látam ilyen virág földet csak az fekete volt és lene egy kérdésem.
Ha komposztálok akkor egy idő után a föld befeketedhat mint a fekete színű virágföld?
Amúgy megnéztem pár virágföldet bene lévő kicsi gaz maradványok fekete szerintem az szén és a növénynek kell szén mint táp anyag?
Nem értem a kérdésed, mert nem használsz sehol sem vesszőt, pontot, írásjelet. Tedd fel újra a kérdésed!
Ha komposztálsz, akkor a levelekből, lenyírt fűből, gallyakból lesz komposzt, ami barna színű lesz. De mi is volt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!