Miért megy minden évben tönkre a virágom? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szobai, nem kerti, de remélem, segítetek! Korallvirág, minden ősszel lehullatja a leveleit. Idén azt hittem, először áttelel, mert eddig jól volt, de most ismét száradnak el a levelei, potyogtatja őket.2009. nov. 12. 10:55
1/6 anonim válasza:
ha száradnak le akkor kevés vizet kap, vagy nemelég fényt.
anyámnak van sok ilyen korallvirágja. ő az ablakban tartja őket, télen nyáron, és igényük szerint locsolja őket.
az a baj h hiába van megírva neten h ennyiszer locsold, nemmindig azaz általános. a növények néha saját igényt alakítanak ki. saját vízigényt. erre neked kell rájönni, deha odafigyelsz rá, teis látni fogod h mikor és mennyi vízre van szüksége
2/6 A kérdező kommentje:
Nedves a földje, és ablakban van. Esetleg fázhat? Mert a mellette lévő ablakot tudom kinyitni.
2009. nov. 12. 18:56
3/6 anonim válasza:
A korallvirág is pozsgás növény,szóval bírja a szárazságot, lehet, hogy túlöntözöd.
Amúgy nekünk is felkopaszodott, az alja tök csupasz, ilyenkor érdemes megmetszeni.
4/6 anonim válasza:
hát ilyenkor már eléggé lehetséges h fázik, de olyankor egybe potyognak a levelek és nem száradnak el.
5/6 A kérdező kommentje:
És ha az összes levele lehullik? Meddig menthető meg és hogyan?
Honnan kellene visszametszeni? Nemcsak a virágzás után kell?
2009. nov. 13. 22:47
6/6 anonim válasza:
sztem az a baja hogy túl sok vizet öntesz rá! próbálj egy kicsit kevesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!