Milyen egy csaladi kert?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 23:26
1/10 anonim 

válasza:

Az egy olyan kert, amely család vagy családok tulajdonában van.
2/10 anonim 

válasza:

Egy kert, ami a Tied! Milyen van még? Ha nem a tied akkor park!
3/10 anonim 

válasza:

Ha erre gondoltal, szerintem a csalad hasznalataban levö, csaladnak kialakitott, annak minden tagjanak van benne pihenesi/szorakozasi lehetöseg. Pl. a gyerekeknek hinta/ugralo/csuszda...stb, nagyobbaknak/felnötteknek pihenesi lehetöseg (szekek, asztalok, relaxszek...stb), es hogy mindenki jol erezze magat, a csaladtagok izlesetöl, igenyeitöl es anyagi lehetösegeitöl függöen viragok, vizcsobogas, egyeb diszek (pl.kerti törpe), vetemenyes kert, gyümölcsfak, tarolohelysegek, ferfiaknak mühely/barkacsolashoz/autohoz mindenfele dolog.
4/10 anonim 

válasza:

*uszomedencet kihagytam, pedig nagy altalanossagban az embereknek egyre fontosabb :D
5/10 A kérdező kommentje:
utolso. szep amit irtal nekem. kivancsi vagyok a tobbiekrte. most panelban elek. regebben nem. erdekel hogy van nalatok.
2013. szept. 30. 18:42
6/10 anonim 

válasza:

No, így már azért kicsit érthetőbb, hogy mit is akartál kérdezni valójában. Ezért jó, ha nem csak kétszavas kérdést böfögsz be, hanem normálisan kifejted, hogy pontosan mire is vagy kíváncsi. Ezért találták ki a kifejtős részt a kérdés feltevésénél.
7/10 A kérdező kommentje:
utolso. a gyengebbek kedveert bovitettem ki kerdesemet.kossz
2013. szept. 30. 19:17
8/10 anonim 

válasza:

Nem kell felkapni a vizet, Tisztelt Kérdező!
Jogosan írta a hozzászóló a kommentjét!
Egyébként vidéken legtöbbször beültetik gyümölcs fákkal, és tavasszal zöldségekkel, ezt hívjuk kertnek, vagy veteményesnek. Ahol a ház előtt is van ott legtöbbször virágokkal, illetve szintén fákkal van beültetve, amelyek lehetnek dísznövények is. Persze sok minden különbözik egy olyan családnál ahol van gyerek, esetleg ahol van autó stb. Sok minden elfér rajta, amin nem kell osztozkodni!
9/10 A kérdező kommentje:
utolso. kossz a hozzaszolast. szerintem egy kert ugy kell hogy kinezzen ahogy azt a termeszet adta. bokrok fak neholnagy fu. kovek es viragok. ha bekoszont a tel akkor ho. a havon taposott haziallatok nyomai esetleg madarak 4 agu labnyomai. nehol lehullott regi sargult levelek.
2013. szept. 30. 19:39
10/10 anonim 

válasza:

Ja, igazából mi a jó abban ha tö.igérő dzsindzsában laksz? A kerted ha elhanyagolod, nem fog kis mezővé redukálódni, mert a gyomok fogják ellepni, amelyeknek a magjai ott vannak! Árvalányhaj sem fog nőni, és semmilyen más mezei növény. A havas-lábnyomos elképzelés pedig éppen hogy tiszta udvarban figyelhető meg inkább. De ott is főként macskáé illetve kutyáé, mert ahol 50-60 cm-s gaz van az udvaron, ott még annyira sem fogod a madarak lábnyomát megtalálni, mert nincs akkora súlyuk. A fácánok, foglyok, meg nem fognak csak azért betelepülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!