Mennyibe kerül egy diófa kivágása?
Ez nagyban függ attól ,hogy hol is van.Ha veszélyes fák kivágása kategóriájában van,akkor bizony ez nem kevés .
Ha nem csak az van,hogy fűrészelem az alját,az borul amerre borul,mert nem tesz kárt semmiben,akkor nem olyan sokba,de embere válogatja .
Attól függ, hogy milyen helyen van a fa.
A szomszédomnak nem volt hely ahova döntsék+ villanyvezeték is ott volt. Neki 25000Ft-ért vágták ki számlával.
Szóval a veszélyes helyen lévő fákat nagyon drágán vágják ki.
Ha van hely ahova lehet dönteni és nincs ott akadály azt szerintem pár üveg sörért kivágják neked.
Meg sajnos az sem mindegy hol laksz.
Mert én kb 5 éve egy fenyőfát akartam kivágatni az ablakom előtt. És kaptam egy infót,hogy az nem úgy működik, hogy csak úgy neki esek, engedély kell rá...
Én Visegrádi v.ok és ugyebár az a Duna-Ipoly nemzeti park része (mint utólag megtudtam)és onnan kellett engedélyt kérnem ami egy 5000Ft.-os csekk ellenében meg is kaptam.
Ha az engedély nincs és valakinek szúrja a szemét, hogy csak úgy kivágod még pénzbüntetést is kaphatsz.
Nekem szerencsémre megvolt az engedély, mert engem a drága szomszéd biza felnyomott...
Járj utána, ez egy jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!