Husqvarna vagy stihl?
Figyelt kérdés
Évente kb. 100q tüzifa otthoni feldarabolására keresek motoros fűrészt.Most az őszi akcióban egy áron kinálják a Husqvarna135-öt és a Stihl MS171-et.Melyiket érdemesebb megvenni?2013. szept. 23. 18:56
11/13 anonim válasza:
Mi kb. 12 erdei köbmétert vágunk össze egy évben. Eddig egy Stihl ms 180-at használtunk. Évek óta megy hiba nélkül, de ha nagyon vastag rönköket kaptunk, akkor már nem volt egyszerű dolgozni vele. Idén meg csontszáraz akácunk van és azzal is szenved kicsit. Úgyhogy vettem egy nagyobb Husqvarnát (545). Azért Husqvarnát, mert az volt akciós. A hasonló kategóriás Stihl is biztos ugyan ilyen jó.
12/13 anonim válasza:
Én csak a Stihl-röl tudok véleményt mondani, mivel nekem is az van (stihl ms211c-be) nekem nem kell nagyobb, de én meg vagyok vele elégedve. A Husqvarna-rol nem mondok semmit mert még soha nem volt a kezembe, azt mondják hogy kevesebbet fogyaszt. De a Stihl mérgesebb.
13/13 anonim válasza:
Ameddig lehet kapni a Brazil vonalas Ms 260-at 140 ezer körül addig ez a legjobb választás ha olcsón jót akarsz.Ez egy erős elnyűhetetlen könnyű gép,ezen az áron Husqvarna 4-es szériából kapsz azt meg nem ajánlom.Nekem volt rengeteg bajom volt garancia idő alatt ,utolsó javítás után gyorsan eladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!