Golgota virágot hogy kell átteleltetni?
Ki van ültetve földbe, nem cserépben van, így nem tudom télen melegebb helyre vinni.
Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy létezik-e olyan honlap, vagy fórum, ahol kerti virágokat be lehet azonosítattni?
Kaptam négy kis cserép futós virágot. Azt mondták iszalag. Közben kiderült nem iszalag, mert nem hasonlít rá. Mind a négy fejlődik, szépen nőnek, viszont a négyből csak három egyforma. Egy közülük hasonlít a trombita, vagy tölcsér virágra, a másik három nem. viszont olvastam, hogy a trombitavirág mérgező, hallucinogén. Van egy 4 éves kisfiam, ha valóban ez a növény, akkor tövestől kell kitépnem.
A másik három futós fogalmam sincs, hogy mi lehet. Fénykép alapján itt neten be tudják azonosítani?
Köszönöm szépen!
A képkeresőben már nagyon sokat kutakodtam. Az egyik "csemetém" levelei hasonlítanak csak a trombitavirágra.
Nyilván le fogom fényképezni, hátha felismeri valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!