Milyen permetező lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
max 35.000 ft értékbe lehetőleg ne kínai gyártmányú legyen benzinmotoros háti permetező. vízszintesen kb 8-10 méter a szórótávolsága a függőleges kb 4-5 méter kéne.2013. aug. 10. 21:21
1/3 anonim válasza:
Újat osztrák gyármányut lehet venni .Tesco,Obi
A márka nevet n4em tudom .
2/3 anonim válasza:
35000-ért ne legyen kínai és azt a teljesítményt tudja mint egy márkás gép. Nem könnyen találsz ilyet. Már hallottam olyanokat hogy nem mindegyik visz fel a kellő magasságba akkor meg a 30000 kidobott pénz.
3/3 anonim válasza:
Nem reálisak a távolságok amit megadsz (elég sok szőlőnk volt régen ), vízszintesen 2-3-4 méterre , függőlegesen
2-3 méterre lehet permetezni háti motoros permetezővel , utána nagyon eloszlik a permet ,lehet hogy függőlegesen még 3 méterre sem viszi fel.
Az a jó , ha a levegő és a permetlé nyomása széthajtja a leveleket ( szőlőnél ) , hogy a termést is érje a permet , ne csak a külső leveleket.8 méternél már nincs ereje a sugárnak , elporlik útközben.
Mit permeteznél ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!