Kezdőoldal » Otthon » Kert » 5l-es permetező tisztítása?

5l-es permetező tisztítása?

Figyelt kérdés
Csütörtökön bolondballagás, és szeretném bevinni a kis permetezőnket ami csak egyszer volt használva gyomírtóval.. Már kétszer átmostam meleg vízzel minden részét, és pumpáltam vele vagy fél órát, szóval a csövekből kiment minden, amit csak a víz kitud vinni. Szerintetek hogy tudnám még tisztábbra varázsolni? Nem akarom, hogy valami probléma legyen.. Nyomattam a kezemre, semmi bajom nem lett tőle, de ha valakinek a szemébe menne, vagy valami nehogy probléma legyen..

2013. máj. 1. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem maradt büdös a vegyszertől?
2013. máj. 1. 11:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem..
2013. máj. 1. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem jó az úgy már. Esetleg mosogatószeres vízbe áztasd be egy napra, utána öblítsd el alaposan vízzel. Akkorra már tuti jó lesz.
2013. máj. 1. 14:53
 4/4 anonim válasza:
Felesleges annyira kimosni, bátyámék van mikor egy nagy önjáró hidas permetezővel dolgozik ami 4500 literes. És nekik is ki kell mosni ha vegyszert váltanak. És ők is csak tiszta vízzel mossák ki. Úgy hogy nem kell ekkora nagy "problémát" csinálni belőle
2013. máj. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!