Gyomírtás kutya mellett hogy és mivel?
Figyelt kérdés
Ti, hogy csináljátok? Előre is köszönöm!2013. aug. 8. 15:52
11/12 A kérdező kommentje:
Ismételten nagyon hasznos volt a te válaszod is, ezt köszönöm! Eddig kézzel csináltam, de nagyon meguntam, elég sok időt felvesz, mert nagyon kemény a kövek közt a föld és a kezemnek sem tesz jót. :)
A fű jelenleg nagyon rossz állapotban van, nincs kútunk és locsolni annyit nem tudtunk, hogy ne szaporodjon el a gyom, de volt már ilyen eset és magától helyre jött, remélem ezúttal is így lesz. Jó lenne egy teljes talajfertőtlenítés is, de ennek is utána kéne olvasni, mert sok minden hiányos, ugyanis eddig panelba laktunk.
2013. aug. 9. 11:29
12/12 anonim válasza:
Tavasszal füvesítettem, totális gyomirtást végeztem a milliónyi 1-2 centis porcsin ellen, ami sikeres is volt. Látszólag. Rengeteg szunnyadó mag maradt a földben ami a gereblyézéstől újra erőre kapott és ismét kijött a porcsin, igaz jóval kevesebb. Az első 1 hónapban rá sem mertem menni a fűre, így a gyomlálás elmaradt, a Gyom-stop meg 10-12 hét után használható, az sem erős koncentrációban, amit a porcsin túlél. Mostanra a fű erős, szép zöld, de néhol hiányos, így a hajnali hűvösben mindig megtisztítok 10-15 négyzetmétert kézzel a gyomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!