7 m-es ásott kút 1 millióért?
A szomszédom szeretne kutat ásatni kelet-Pesten, ahol a talaj teljesen homokos és sóderes. Víz nálunk 4 méteren már van, egy 7m-es kút viszont már biztonságos hozamot adna. Erre kapott egy 1 milliós ásási ajánlatot, amiben a gyűrűk benne vannak, de ezt én is és a szomszédom is sokallotta.
Én egy 1 köbméteres medencét 3 óra alatt ástam ki, akkor egy 7 méteres kút kiásása biztonsági berendezésekkel sem lehet több 5-6 napnál.
akcióssan: 999,999 ft ért vállalom,
ez az akció csak 3 napig él!!
és ezta kódot be kell diktálni: DFLKR5763
de furtat is vállalok, pláne ekkorát
Elötem szolohoz,a medence ásás ég ès föld a kútásáshoz.
Nemtudom az a bátor jelentkező ki lene?az a baj sok ember nem tudja.felmèrni a kútásáshoz veszèjeit.2.3.mèterig megy mint a karikacsapás utána jöhet a futó homok!embert pillanatok alatt elviszi!gyürü ropanhat lent már van nyomás!20 ève csinálom.van nèmi tapasztalatom ének elenère èn is alkalom mi 700000 ft csináljuk Az 1 milliós kutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!