Tetőcserépből kerítés? Nincs valami módja? Hallott már valaki ilyesmiről?
Tán cserépgyártó cégnél dolgozol? :)
Cserépkerítésről még nem hallottam, de teljesen megvalósíthatónak tartom. Több ötletem is lenne. Itt az a kérdés, hogy mennyi csereped van? !!! Nem mindegy, hogy olcsóbban kevés cserépből akarsz valami egyedit csinálni, vagy pedig nem tudsz mit kezdeni a cégtől nyúlt milliónyi cseréppel. Na jó bocs, ha tetőt cseréltél, akkor a régit szeretnéd kerítésként felhasználni... Teljesen jó és környezetbarát megoldás, csak nem hagyhattam ki a rosszindulatú feltételezést. :))
Szóval mennyi csereped van, és milyen hosszú/magas kerítés kell?
Átlátható legyen vagy ne?
Hát, most hogy átlátszó legyen-e vagy sem tök mindegy. 15 m-es szakaszról van szó. De sz is elég lenne ha egy rész megoldódna vele.
Le kellett bontanunk a melléket és most az udvaron foglalja a helyet a rengeteg.
Nem 1,80 magas kerítésben gondolkodom, hanem, hogy esetleg a lábazatot abból összedobni...
Vagy kifeszített csirkeháló között kitölteni egy szakaszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!