Milyen növényt javasolnátok kifejezetten sötét lakásba?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz az ablakok elhelyezkedése a lakásban, normális fény csak a gyerekszobában meg a konyhában van. A konyhát már minden lehetséges ponton teleraktam növényekkel, de jó lenne a nappaliban is néhány... mivel érdemes próbálkoznom, ami esetleg kimondottam szereti ezt a félhomályt...? (legalább ő szeresse, ha már én utálom:) )2009. okt. 22. 09:05
1/4 anonim válasza:
Virágzó virágot és kaktuszt ne. Páfrányt, borostyánt szerintem nyugodtan. Olyan növényt válassz, ami ternmészetes környezetben is félhomályt, erdő mélyét, házak északi oldalát kedveli. Virágboltban bátran faggasd ki az eladót!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, oké, célbaveszem a virágboltot :)
Páfrányom volt már, azzal nem jártam sikerrel... igaz, a konyhába tettem, ahol elég jól érte fény, de napszúrástól azért ott se kellett tartania :) Néhány hónap alatt beadta a kulcsot...
2009. okt. 22. 12:00
3/4 anonim válasza:
egy yucca vagyegy dracéna.
dracéna nagyon mutatós, mutatósabb mint a yucca. és elvan a sötétebb lakásokban is.
nekemis ilyen van, elnövöget akárhova is teszem a lakásba, ha berakom a sarokba az ablaktól távol, akkoris jólelvan.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! Egy yuccám van, de az évközben kint van a folyosón, ott jobban érzi magát, csak ilyenkor szoktam behozni a télre. De nagyon tetszik ez a másik!
2009. okt. 28. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!