Lehet ilyenkor virágot ültetni?
Figyelt kérdés
Némelyik virágom nagyon dohos szagú. Valószínüleg a tavaszi átültetéskor rossz minőségű földet vettem. Nagyon zavar ez a szag. Át lehet ilyenkor, összel ültetni néhányat?2009. okt. 20. 17:02
1/4 anonim válasza:
Én évszaktól függetlenül át szoktam ültetni a virágaimat, mivel van, amelyik nyáron "kinövi" a cserepet. Igaz, nem túl érzékeny virágaim vannak, de eddig mind kibírta. :D
2/4 anonim válasza:
Kicsit késő van már az átültetéshez,de megpróbálhatod.Amire nagyon vigyázz,hogy az átültetés után öntözd be jól,de utána csak akkor adj nekik vizet,ha már majdnem száraz a földje.Nem az átültetés miatt pusztulnak el a virágok,hanem a túlöntözés miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Holnap virágot ültetek :D
2009. okt. 20. 17:26
4/4 A kérdező kommentje:
ja, nekem se kényes virágjaim vannak, csak olyanok amik még virágot se hoznak. :D
2009. okt. 20. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!