Egy 600 m2-es telekre hány liter gyomirtóra lenne szükségem?
600 m2-t szinte bármivel le lehet nyírni max 2-3 óra alatt.
Szerintem 1 l Glialka 2 max 3 körre lehet elég.
Ha nálatok is jófej az önkormányzat, mint nálunk, akkora büntetést kapsz az ilyen szintű vegyszerhasználatért, mint a ház! Énekes madarak tucatjait, sünüket fogsz kicsinálni.
Add el a kertet, vagy a gyomirtó árából bérelj fel egy embert, aki levágja.
12 óra:))) 4 óra alatt vágok 1000m2-t, nő létemre.
Gyújtsd föl, a p.csába, nehogy má' szenvedj vele.
Tisztelt "nő létemre"!
Azért kérdeztem, mert egy telek 600 m2. Van belőle 4 darab egymás mellett, de én csak a saját részem akartam kivenni a jóból. Ráadásul csupa dimbes-dombos, tele vakondtúrással, és hiába benzinmotoros a fűnyíró, a homok kicsinálja a késeket a p***ába. Kaszát meg fenjed állandóan, mert a tuskók és a kis fanyesedékek kicsorbítják. Másrészről nem otthon van az a 4 telek, hanem másik településen, így nem tudunk állandóan ott lenni (hiszen nekem is van dolgom, akár hiszed, akár nem), így ha havonta járunk is benövi a gaz, mint az állat, és derékig ér a cucc. De megnézném, nő létedre a 36°-os melegben meddig csinálnád egyedül.
Szóval mellőzzed a b*romságaidat, légy szíves. Lefelé mutató ujj a jutalmad, kis trollocska.
Többieknek megy a zöld ujj, és köszönöm a választ. Valószínű, tényleg nem célszerű akkor ilyen mértékben vegyszert használni. Majd bevonom a családtagokat is segíteni, ha már az ő telkük is mellettem van. :D
Elérhetőségem adott, csak tudni kéne használni a rendszert.
A madárkórháznak mennyi is az éves támogatása az 1%-okból? 30-50-60 millió Ft? Hány madarat mentenek meg ebből a pénzből egészen pontosan?
Arról még nem hallottam, hogy gyomírtót ne lehetne használni madarak által látogatott terepen vagyis sehol. Ez nem ipari mennyiség, nem 600 hektár ha jól olvastam. Vagyis egy telek. Füvesítés és veteményezés előtt elengedhetetlen a gyomírtózás. Ha nálunk emiatt elhullna 30-40 szarka, annak csak örülnék, mert se veréb, se rigó nincs már évek óta az erőszakosságuk miatt. A kertből pl. a tarackot nem lehet kiírtani kapával vagy kézzel.
egy piros pontért elmondom, hogy gyomírtóval okozzuk a legtöbb kárt...
mint a régiek.. egy baromi éles bontókapával, vagy hasonló, de nagyon éles akármivel végigmenni kellemes sport. nekem 900 nm van, ha karbantartom nincs nagy gaz...
na jó, mocsok meleg van, az igaz, de a gyomírtó az merénylet az evolúció ellen...
éjjelente, ha még kint ülök a kertben, hallom a sünöket, nyesteket, és egyéb élelmet kereső kis társainkat.
egy parkolót kellet kialakítani.adtam neki gyomírtót rendesen. eltelt három év, és nagyobb a gaz, mint máshol.
inkább lekaszálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!