Rex2001 kérdése:
Van 3 mandarinfám. Hány évesen lehet beoltani őket? Hol lehet venni oltóanyagot?
Figyelt kérdés
Mivel nem magról ültettem és nem is vettem hanem kaptam ezért nem tudtam hogy hány évesek. Megkérdeztem az egyik ismerősömtől (aki jó kertész), hogy hány évesek a fák és ő azt mondta hogy a legkisebb kb. 1-2 éves lehet a másik 2-3 és a legnagyobb 3-4.Tudom hogy fura de ezt mondta.2013. júl. 1. 20:14
1/2 anonim válasza:
Beoltani? Oltóanyag???
Te alapvetően nem tudod, hogy miről beszélsz.
Az oltás az, amikor pl. egy fajtán belül a jobb állékonysági jellemzőkkel rendelkező tőre ráoltják (~összenövesztik) a jobb terméssel rendelkező növényt.
2/2 anonim válasza:
első, minek pofázol bele és okoskodsz ha nem értesz hozzá?
Nézz utána az oltás, faj, fajta, alany és állékonyság definícióinak!
Kérdezőnek.
Ceruza vastagságnál már lehet oltani.
(Kor alapján nem lehet megmondani, mert kis cserépben senyvedve 10 évesen sem oltható.)
Oltóanyagot hobbistáktól lehet beszerezni, elsősorban csere útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!