Kezdőoldal » Otthon » Kert » Megtegyem ezt a lépést vagy...

Megtegyem ezt a lépést vagy ne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Adott egy 2000.nm2-es telek.20m-es utcafront,árokpart.Első és hátsó udvar + műveletlen kert.Eddig elektromos fűnyíróval letudtam a fűnyírást,a kertet pedig egy illető vállalta el 15.000.ft-ért benzines fűkaszával.Most felvetődött az ötlet,hogy belevágjak egy fűkasza vásárlásba vagy maradjak ennél a felállásnál.Pro és kontra?Várom a véleményeket,ötleteket.

2013. júl. 1. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Évente hányszor kell lenyirni benzinessel?
2013. júl. 1. 13:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Főleg a nyári hónapokban,havi egyszer minimum.
2013. júl. 1. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 2 x ekkorát kaszálgatok egy damilos fűkaszával .Évente nem is 1 alkalommal.Túl vagyok már a 6.x en is .

Ha van rá zsetonod akkor dolgoztass.Egy jó gép ide 100 eft.

Benzin ,olaj ,damil,+ te magad .Jó esetnem 7 év után térülni kezd a befektetés,ha a fűkaszás nem emelt munkadíjat .Ha emelt akkor ennél előbb .

2013. júl. 1. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha évi 1 alkalomra van a 15 ezer,és több esetnem van mégkaszálás ,akkor pár évvel előbb térül meg .

3 voltam .

2013. júl. 1. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint már írtam,minimum havi egy alkalom.3 hete volt legutóbb,de már megint ráférne a nyírás.Jó volna ha a magam ura lehetnék.Az elektromos kezdi feladni,így mindenképpen döntenem kell.Minimum milyen erős gép kellene ide?Köszi az eddigi válaszokat.
2013. júl. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!