Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi lett a muskátlimmal?...

Mi lett a muskátlimmal? Újjáéled vagy dobhatom ki?

Figyelt kérdés
Lehullott a a virága és egy-két levél is besárgult. Valószínű, hogy túlöntöztem .... Vagy nem bírta a nagy meleget, vagy a jégeső tette tönkre?
2013. jún. 25. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Vágd le ollóval a csúnya részeit,és ne öntözd túl,majd szép lesz pár héten belül.
2013. jún. 25. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Már szinte elvesztette az összes szirmát és nagyon nedves a földje. Így is megmaradhat? Most nem öntözöm egy pár napig.
2013. jún. 25. 10:45
 3/7 anonim válasza:
0%

Szia ez egy kicsit körülményes dolog de nagyon hasznos ez volt nekem is a problémám egy muskátlimmal és megkérdeztem a biológia tanáromat mi ilyenkor a teendő ?

Azt mondta vágjam le a muskátli gyökerét úgy hogy a szár még megmaradjon , pillanat ragasztóval kenjem be a muskátli szárát . Ezután vegyek egy tulipánt annak vágjam le a hagymáját és ragasszam oda a muskátli szárához így akár még 1-2 évig is elélhet a növény ! Nekem bevált ajánlom neked is !

2013. jún. 25. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Második válaszolóét meg ne fogadd,növényre nem öntünk pillanatragasztót.

vágd vissza szépen,a szirmait is szedd le,az egészséges levelei maradjanak,és ne locsold túl,inkább picit száraz föld kell neki,nem vizes.

2013. jún. 25. 10:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem is vettem komolyan. :)

Rendben!

2013. jún. 25. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Illetve ha van bármilyen tápoldatot,kicsit adhatsz neki,de nem muszáj.

Erős napsütést jól birják egyébként,nekem egész nap tűzi,és nincs baja,csak olyankor napota kel locsolni.

Most nekem is elverte a jég,letört pár része,ami érdemes,azt vizbe tettem gyökerezni,de helyrejön szépen.

2013. jún. 25. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem! Nekem nem jön össze a növénytartás. Minden évben tönkre megy valami, amit ültetek, nem értek hozzá, nem érzek rá, ez az igazság. Most valószínű, hogy sok vizet kapott, vagy megtámadta valami rovar, nem tudom.
2013. jún. 25. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!