Mikor hozzátok be a muskátlikat az idén?
Figyelt kérdés
Már elég hideg van de még a jövő héten 13 fok lesz. Addig még kint maradhat, nem fog tönkremenni? Én teleltetni szoktam de most olyan hülye idő van, nem tudom behozzam-e már.2009. okt. 13. 10:26
1/12 anonim válasza:
Nekem csak 1 van még nem hoztam be, de a kardvirághagymákat sem ástam még ki most meg sár van úgyhogy egyhamar biztos nem, de szerintem kibírja.
2/12 anonim válasza:
november elején szoktam, de most szerintem jövő héten behozom!
3/12 anonim válasza:
Én tavaly a teraszon lógó muskátlikat cseréltem a karácsonyi dekorációra :) Egy sem fagyott meg :) Még most is kinn figyelnek :) Ahogy az első talajmenti fagyok megjelennek nálunk, behozom. De még odébb van.
4/12 anonim válasza:
Nekem most virágzik a legszebben a feher futó muskátlim!
Én még hagyom míg ilyen szép és nem fagy reggelre!
5/12 A kérdező kommentje:
Éjjel már "-" lesz holnap most volt az iőjárásjelentésben. Még várok vele aztán meglátom. Nekem is ontják még a virágokat.
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 13. 12:25
6/12 anonim válasza:
Én már behoztam a múlt héten,,felénk már havat havasesőt is mond,,,jobb már bent a muskátlimnak.
8/12 anonim válasza:
Még korai,a muskátli jó bírja a hideget,és edzettebb lesz csak a keményebb fagyok előtt kell behozni,nulla fok körüli hőmérsékletet simán kibírja.
9/12 anonim válasza:
13:11 vagyok
mióta 2éve októberben ráesett a hó 1 éjjel,,azóta én nem kockáztatom meg...
10/12 anonim válasza:
A muskátli enyhén fagytűrő, ami azt jelenti, hogy + 5 fok alatt kell bevinni. Túléli, ha picit megcsípi a hajnali dér, de az éjszakai talajmenti fagytól elpusztulhat. Nekem tavaly ráesett az első hó, igaz, csak 1-2 centi, de így is gyönyörűan virított idén az ablakomban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!